Tvätta Taket Mölndal

Taket tvättas rent från smuts, alger, lav och mossa. Vi rensar hängrännor och städar efter taktvätten.

För att förlänga livslängden på taket och säkerställa att huset ej blir fuktskadat är det viktigt med rätt underhåll. Kontakta GEMAB i Mölndal för rådgivning & kostnadsförslag.

Rådgivning på taktvätt

Anlita GEMAB Fasad- & Taktvätt om du är i behov av rengöring av taket. Vi tvättar alla typer av tak och takpannor såsom plåttak, tegelpannor, betongpannor och papptak. Är du tveksam på om vi kan tvätta ditt tak. kontakta oss idag så svarar vi på dina frågor.

Proffs på Taktvätt Mölndal

Vi tvättar alla tänkbara typer av tak, tegel, betong, mattor m.m. Vi tvättar tak åt privatpersoner, företag och BRF. Inget jobb är för stort eller för litet, allt från små semesterhus till större fastigheter och bostadshus.

Prisförfrågan taktvätt Mölndal

Ge taket nytt superstarkt ytskikt! Boka besiktning och kostnadsfri offert här. Förläng livet på dina takpannor. ROT-avdrag. Miljöcertifierade. 10 års erfarenhet. Gratis besiktning. Söker du mer än takrengöring utför vi även målning

Våra kunder säger, HÄR kan du oxå recensera oss.

Såhär gör du för att beställa TAKtvätt

Ring 031- 105 110 eller boka online - Vi kan tak & fasadtvätt. Erfaren takrengöring, algbehandling och taktvätt av takpannor i Mölndal av just ditt tak.