Välkommen till GEMAB Fasad- & Taktvätt

Fasadtvätt i Göteborg

Skicka en prisförfrågan

Fasadtvätt GÖTEBORG - minska risken för onödiga utgifter

GEMAB Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort tillväxt från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Utöver det så blir fastigheten mer tilltalande för ögat! Kontakta oss om ni vill att vi ska hjälpa er säkra ert tak och fasads livslängd genom en fasadtvätt. När du behöver fasadtvätt i Göteborg. prisförslag utan kostnad HÄR

Miljövänlig fasadtvätt i Göteborg med omnejd

Vi på GEMAB FASAD- & TAKTVÄTT är stolta över att erbjuda miljövänlig fasadtvätt i Göteborg med omnejd. Att välja vår professionella fasadtvätt har många fördelar. För det första är vår metod skonsam mot miljön. Vi använder oss av miljövänliga rengöringsmedel som inte skadar naturen eller din fasad.

Vidare säkerställer vi att smuts, alger och mögel effektivt avlägsnas från fasaden, vilket förbättrar både estetiken och hållbarheten. Genom att regelbundet tvätta fasaden kan du förebygga skador och undvika kostsamma reparationer i framtiden.

Som professionella fasadtvättare har vi den erfarenhet och kunskap som krävs för att hantera olika typer av fasader och ytor på ett skonsamt sätt. Vi använder modern utrustning och beprövade tekniker för att leverera bästa möjliga resultat.

Vårt mål är att du som kund ska vara helt nöjd med vårt arbete. Vi strävar efter att ge dig en förstklassig service, oavsett om det gäller en mindre villa eller en större företagsfastighet.

Så, om du vill ha en miljövänlig och professionell fasadtvätt i Göteborg med omnejd, så är vi på GEMAB FASAD- & TAKTVÄTT det bästa valet för dig. Lita på oss för att återställa din fasads skönhet och skydda den för framtida utmaningar. Tillsammans tar vi hand om både din fasad och miljön!

 

Anlita GEMAB Fasad- & Taktvätt, vi tvättar alla typer av fasader.

  • Putsfasad
  • Tegelfasad
  • Plåtfasad
  • Träfasad

Vid en fasadtvätt tvättar vi bort smuts och föroreningar, även växter som alger och mossa tvättas bort. Vi använder metoder anpassade för att göra rent på djupet samt vara skonsam mot miljön. Beroende på fasadtyp anpassar vi vattentryck, temperatur och behandling för att på bästa sätt rengöra er fasad.

Säkra fasadens framtid

För att uppnå bästa resultat utför vi tre steg för att säkra bästa resultat. 

  1. Vi börjar alltid med en bedömning, vad är det som vi behöver tvätta bort? Alger, smuts, föroreningar, avgaser eller växter. 
  2. Nästa steg är att förbehandla hela fasaden med korrekt typ av rengöringsmedel. För att minska påverkan på miljön vill vi alltid använda rätt mängd och rätt sort. 
  3. Sista steget är att tvätta hela fasaden. Här är faktorer som vattentryck, temperatur och vattenflöde avgörande för hur bra resultatet ska bli.
fasadtvätt göteborg

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar all vår kontaktinformation här på hemsidan. Det går bra att ringa eller skicka ett formulär. Svarar vi inte på en gång så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss

Läs mer om taktvätt

Göteborgs Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av taken på era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort tillväxt från tak. Bland annat så ökar livslängd och minskat slitage. Kontakta oss om ni vill att vi ska hjälpa er säkra ert tak och fasads livslängd.

Läs mer om taktvätt

Såhär gör du för att beställa Fasadtvätt

Ring 031- 105 110 eller boka online - Vi kan tak & fasadtvätt. Erfaren takrengöring, algbehandling och taktvätt av takpannor i Göteborg av just ditt tak.