Välkommen till GEMAB

Fasadtvätt i Göteborg

Skicka en prisförfrågan

Fasadtvätt GÖTEBORG - minska risken för onödiga utgifter

GEMAB Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort tillväxt från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Utöver det så blir fastigheten mer tilltalande för ögat! Kontakta oss om ni vill att vi ska hjälpa er säkra ert tak och fasads livslängd.

Vi tvättar alla typer av fasader

Att sköta om byggnadens fasad gör att hela området upplevs trevligare och mer omhändertaget. Det gör att era gäster och besökande, såväl i huset eller på kontoret, får en trevligare känsla. 

Anlita GEMAB Fasad- & Taktvätt, vi tvättar alla typer av fasader.

  • Putsfasad
  • Tegelfasad
  • Plåtfasad
  • Träfasad

Vid en fasadtvätt tvättar vi bort smuts och föroreningar, även växter som alger och mossa tvättas bort. Vi använder metoder anpassade för att göra rent på djupet samt vara skonsam mot miljön. Beroende på fasadtyp anpassar vi vattentryck, temperatur och behandling för att på bästa sätt rengöra er fasad.

Säkra fasadens framtid

För att uppnå bästa resultat utför vi tre steg för att säkra bästa resultat. 

  1. Vi börjar alltid med en bedömning, vad är det som vi behöver tvätta bort? Alger, smuts, föroreningar, avgaser eller växter. 
  2. Nästa steg är att förbehandla hela fasaden med korrekt typ av rengöringsmedel. För att minska påverkan på miljön vill vi alltid använda rätt mängd och rätt sort. 
  3. Sista steget är att tvätta hela fasaden. Här är faktorer som vattentryck, temperatur och vattenflöde avgörande för hur bra resultatet ska bli.
fasadtvätt göteborg

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar all vår kontaktinformation här på hemsidan. Det går bra att ringa eller skicka ett formulär. Svarar vi inte på en gång så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss

Läs mer om taktvätt

Göteborgs Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av taken på era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort tillväxt från tak. Bland annat så ökar livslängd och minskat slitage. Kontakta oss om ni vill att vi ska hjälpa er säkra ert tak och fasads livslängd.

Läs mer om taktvätt

Vill du att vi Kontaktar dig?

Är du intresserad av att veta mer om taktvätt och/eller fasadtvätt? Lämna namn, nummer och epost så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Vårt största fokus är att alltid se till att vi använder rätt metoder för att på bästa sätt rengöra på tak och fasad. Självklart med miljön och den kommande generationen i åtanke!