Välkommen till Gemab

Tak- och Fasadtvätt i Göteborg

Skicka en prisförfrågan

Göteborgs Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort tillväxt från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Vi ser till att era kontor, butiker samt övriga fastigheter ser bra ut och även minskar risken för onödigt slitage. 

Arbetet övergår mer till att styra mot satta mål än att i efterhand kontrollera. Man tar fram målvärden för olika delar av verksamheten. För att ha möjlighet att identifiera källor till problem i verksamheten utvecklas aktiviteter för att samla in data och orsak/verkan analyser är en del av verksamheten.

Anlita oss för både rengöring av tak och fasaden. Vi är aldrig mer än ett samtal bort och levererar snabba och kvalitativa lösningar med ett bekymmersfritt upplägg. Vi tvättar självklart fastigheten när det passar er bäst och tillsammans hittar vi en lösning som fungerar bäst. 

Såhär gör du för att beställa Tak- & Fasadtvätt

Ring 031- 105 110 eller boka online - Vi kan tak & fasadtvätt. Erfaren takrengöring, algbehandling och taktvätt av takpannor i Göteborg av just ditt tak.