Välkommen till GFTAB

Fasad- och Taktvätt i Göteborg

Skicka en prisförfrågan

Göteborgs Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort tillväxt från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Vi ser till att era kontor, butiker samt övriga fastigheter ser bra ut och även minskar risken för onödigt slitage. 

Arbetet övergår mer till att styra mot satta mål än att i efterhand kontrollera. Man tar fram målvärden för olika delar av verksamheten. För att ha möjlighet att identifiera källor till problem i verksamheten utvecklas aktiviteter för att samla in data och orsak/verkan analyser är en del av verksamheten.

Anlita oss för både rengöring av tak och fasaden. Vi är aldrig mer än ett samtal bort och levererar snabba och kvalitativa lösningar med ett bekymmersfritt upplägg. Vi tvättar självklart fastigheten när det passar er bäst och tillsammans hittar vi en lösning som fungerar bäst. 

Övriga tjänster vi erbjuder inom GEMAB GRUPPEN

Inom alla områden finns det specialister och vi focuserar på att ha de bästa ställningsbyggarna & det bästa "Monzon No limit". Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information du behöver samt kostnadseffektiva lösningar. Vänd dig i förtroende till GESAB Byggnadsställningar AB, vi är ett säkert val.

Målare i Göteborg som utför allt inom måleriarbeten vid nybyggnation, tak & golv målning och renovering i Göteborg med omnejd. Våra duktiga och erfarna målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt företag, BRF:er och privatpersoner. Hos oss får du alltid fri offert och vi erbjuder även fast-pris-lösningar. Göteborgs Måleri AB

Vill du att vi ringer upp?

Är du intresserad av att veta mer om taktvätt och/eller fasadtvätt? Lämna namn, nummer och epost så kontaktar vi dig så snart som möjligt.