Välkommen till Gemab

Tak- och Fasadtvätt i Göteborg

Skicka en prisförfrågan

Göteborgs Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort tillväxt från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Vi ser till att era kontor, butiker samt övriga fastigheter ser bra ut och även minskar risken för onödigt slitage. 

Arbetet övergår mer till att styra mot satta mål än att i efterhand kontrollera. Man tar fram målvärden för olika delar av verksamheten. För att ha möjlighet att identifiera källor till problem i verksamheten utvecklas aktiviteter för att samla in data och orsak/verkan analyser är en del av verksamheten.

Anlita oss för både rengöring av tak och fasaden. Vi är aldrig mer än ett samtal bort och levererar snabba och kvalitativa lösningar med ett bekymmersfritt upplägg. Vi tvättar självklart fastigheten när det passar er bäst och tillsammans hittar vi en lösning som fungerar bäst. 

Övriga tjänster vi erbjuder inom GEMAB GRUPPEN

Målare i Göteborg som utför allt inom måleriarbeten vid nybyggnation, tak & golv målning och renovering i Göteborg med omnejd. Våra duktiga och erfarna målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt företag, BRF:er och privatpersoner. Hos oss får du alltid fri offert och vi erbjuder även fast-pris-lösningar. Göteborgs Måleri AB

Vill du att vi Kontaktar dig?

Är du intresserad av att veta mer om taktvätt och/eller fasadtvätt? Lämna namn, nummer och epost så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Vårt största fokus är att alltid se till att vi använder rätt metoder för att på bästa sätt rengöra på tak och fasad. Självklart med miljön och den kommande generationen i åtanke!

Ingen fil vald