Välkommen till Gemab

Tak- & Fasadtvätt För FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR I GÖTEBORG

Skicka en prisförfrågan

Låt oss tvätta er Fastighet i Göteborg

Göteborgs Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort tillväxt från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Vi ser till att era kontor, butiker samt övriga fastigheter ser bra ut och även minskar risken för onödigt slitage. 

Professionell tvätt av fasad och tak

Anlita oss för både rengöring av tak och fasaden. Vi är aldrig mer än ett samtal bort och levererar snabba och kvalitativa lösningar med ett bekymmersfritt upplägg. Vi tvättar självklart fastigheten när det passar er bäst och tillsammans hittar vi en lösning som fungerar bäst. 

Varför ska ni anlita oss?

Vi har många år i branschen och vet vad som förväntas av oss. Vi vill erbjuda effektiva lösningar som funkar för erat företag på bästa sätt. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

  • Flexibla lösningar Vi anpassar oss efter era önskemål oavsett om ni är intresserade av fasadtvätt eller taktvätt alternativt både och.

  • Garanterat nöjd Vi är säkra på att vi alltid levererar bästa möjliga resultat, därför kan vi garantera att ni blir nöjda med resultatet. Vi fortbildar oss ständigt för att leverera resultat av högsta kvalitet.

  • Miljön i fokus Vi har alltid kommande generation i åtanke när vi väljer våra produkter. Vi ser alltid till att lämna så lite påverkan på miljön vi kan om ens någon.

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar all vår kontaktinformation här på hemsidan. Det går bra att ringa eller skicka ett formulär. Svarar vi inte på en gång så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss

Läs mer om fasadtvätt

Precis som taket utsätts fasaden för en rad påväxter som färsämrar funktion och kan ge långvariga skador. Vi tvättar alla typer av fasader, allt från tegel, betong, trä och puts. Kontakta oss eller läs mer om fasadtvätt och varför det är bra hör på sidan.

Läs mer om fasadtvätt

Läs mer om taktvätt

Göteborgs Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av taken på era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort tillväxt från tak. Bland annat så ökar livslängd och minskat slitage. Kontakta oss om ni vill att vi ska hjälpa er säkra ert tak och fasads livslängd.

Läs mer om taktvätt

Vill du att vi Kontaktar dig?

Är du intresserad av att veta mer om taktvätt och/eller fasadtvätt? Lämna namn, nummer och epost så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Vårt största fokus är att alltid se till att vi använder rätt metoder för att på bästa sätt rengöra på tak och fasad. Självklart med miljön och den kommande generationen i åtanke!

Ingen fil vald