Välkommen till GEMAB Tak- & Fasadtvätt

Vi hjälper dig med fasad- & Taktvätt i göteborg

Skicka en prisförfrågan

Om oss

Ett personligt företag med ambitiösa och kunniga fasad & taktvättare! Vi är din professionella partner inom högtryckstvätt på tak och fasad i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GESAB Fasad & Taktvätt, ett företag från GEMAB GRUPPEN.

GESAB Fasad & Taktvätt är specialiserade på tuffa förutsättningar och kan tvätta bort mossa på ditt tak, rengöra takpannor, och genomföra en takrengöring på att professionellt sätt. GESAB Fasad & Taktvätt rengör takpannor och tvättar bort alger, mossa, lav och annan typ av påväxt på ditt tak. Taktvätt är en av våra populäraste tjänster tillsammans med vår fasadtvätt.

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar all vår kontaktinformation här på hemsidan. Det går bra att ringa eller skicka ett formulär. Svarar vi inte på en gång så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss Taktvätt Fasadtvätt

Såhär gör du för att beställa Tak- & Fasadtvätt

Ring 031- 105 110 eller boka online - Vi kan tak & fasadtvätt. Erfaren takrengöring, algbehandling och taktvätt av takpannor i Göteborg av just ditt tak.