Välkommen till GEMAB Tak- & Fasadtvätt

Vi hjälper dig med fasad- & Taktvätt i göteborg

Skicka en prisförfrågan

Om oss

Ett personligt företag med ambitiösa och kunniga fasad & taktvättare! Vi är din professionella partner inom högtryckstvätt på tak och fasad i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GESAB Fasad & Taktvätt, ett företag från GEMAB GRUPPEN.

GESAB Fasad & Taktvätt är specialiserade på tuffa förutsättningar och kan tvätta bort mossa på ditt tak, rengöra takpannor, och genomföra en takrengöring på att professionellt sätt. GESAB Fasad & Taktvätt rengör takpannor och tvättar bort alger, mossa, lav och annan typ av påväxt på ditt tak. Taktvätt är en av våra populäraste tjänster tillsammans med vår fasadtvätt.

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar all vår kontaktinformation här på hemsidan. Det går bra att ringa eller skicka ett formulär. Svarar vi inte på en gång så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss Taktvätt Fasadtvätt

ÖVRIGA TJÄNSTER VI ERBJUDER INOM GEMAB GRUPPEN

Målare i Göteborg som utför allt inom måleriarbeten vid nybyggnation, tak & golv målning och renovering i Göteborg med omnejd. Våra duktiga och erfarna målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt företag, BRF:er och privatpersoner. Hos oss får du alltid fri offert och vi erbjuder även fast-pris-lösningar. Göteborgs Måleri AB

Vill du att vi Kontaktar dig?

Är du intresserad av att veta mer om taktvätt och/eller fasadtvätt? Lämna namn, nummer och epost så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Vårt största fokus är att alltid se till att vi använder rätt metoder för att på bästa sätt rengöra på tak och fasad. Självklart med miljön och den kommande generationen i åtanke!

Ingen fil vald