Välkommen till GEMAB Fasad- & Taktvätt

Taktvätt i Göteborg

Skicka en prisförfrågan

Taktvätt GÖTEBORG - Takrengöring till lågt fastpris

Anlita GEMAB Fasad- & Taktvätt om du är i behov av rengöring av taket. Vi utför taktvätt på alla typer av tak och takpannor såsom plåttak, tegelpannor, betongpannor och papptak. Är du tveksam på om vi kan taktvätta ditt tak. kontakta oss idag så svarar vi på dina frågor. Vi har många års erfarenhet av taktvätt och behandling av tak och garanterar ett noga utfört arbete. Vi ser alltid till att vara uppdaterade när det kommer till taktvätt och de metoder som utvecklas. Förutom att minska risken för slitage och skador på ert tak, tänker vi även på miljön. Det är viktigt för oss att även kommande generationer kan njuta av miljön, både under och runt om de tak vi tvättar. När du behöver taktvätt i Göteborg. prisförslag utan kostnad HÄR

Vilka typer av tak tvättar ni?

Vi utför taktvätt alla tänkbara typer av tak, tegel, betong, plattor m.m. Vi tvättar tak åt privatpersoner, företag och BRF. Inget jobb är för stort eller för litet, allt från små semesterhus till större fastigheter och bostadshus.

Vi är det självklara valet när du behöver taktvätt i Göteborg. Vi på GEMAB Fasad- & Taktvätt ser till att våra anställda mår bra och får jobba i en arbetsmiljö med högt i tak. Att vi som jobbar på GEMAB Fasad- & Taktvätt trivs syns i resultatet.

Fördelarna med Taktvätt

Att välja taktvätt har många fördelar, men störst är nog att du motverkar större skador på fastigheten. Tar man inte hand om taket kan läckage uppstå vilket kan resultera i att du blir tvungen att lägga om hela taket. Vi ser till att tvätta bort skadliga alger, mossa och andra oönskade växter samt smuts. Kontakta oss och boka en taktvätt redan idag.

Det finns många fördelar med att hålla efter taket på era fastigheter och byggnader. Men största anledningen är att minska slitage för att öka livslängd. Genom att tvätta bort mossa och alger samt smuts så låter du taket andas och fungera som det ska. Att bilda fukt till alla typer av materail som används på taken är inte önskvärt. Vi ser till att era tak fungerar som dom ska och att ni lugnt kan låta väder och vind hållas på utsidan av huset. Du kan även försegla taket efter din taktvätt.

Skadliga påväxt - kan sluta i katastrof

Det finns många fördelar med att hålla efter taket på era fastigheter och byggnader. Men största anledningen är att minska slitage för att öka livslängd. Genom att tvätta bort mossa och alger samt smuts så låter du taket andas och fungera som det ska. Att bilda fukt till alla typer av materail som används på taken är inte önskvärt. Vi ser till att era tak fungerar som dom ska och att ni lugnt kan låta väder och vind hållas på utsidan av huset.

taktvätt - GEMAB fasad- & Taktvätt Göteborg

Anlita utbildade proffs på taktvätt

  • Flexibla lösningar Vi anpassar oss efter era önskemål oavsett om ni är intresserade av fasadtvätt eller taktvätt alternativt både och.

  • Garanterat nöjd Vi är säkra på att vi alltid levererar bästa möjliga resultat, därför kan vi garantera att ni blir nöjda med resultatet. Vi fortbildar oss ständigt för att leverera resultat av högsta kvalitet.

  • Miljön i fokus Vi har alltid kommande generation i åtanke när vi väljer våra produkter. Vi ser alltid till att lämna så lite påverkan på miljön vi kan om ens någon.

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar all vår kontaktinformation här på hemsidan. Det går bra att ringa eller skicka ett formulär. Svarar vi inte på en gång så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss

Läs mer om fasadtvätt

Precis som taket utsätts fasaden för en rad påväxter som färsämrar funktion och kan ge långvariga skador. Vi tvättar alla typer av fasader, allt från tegel, betong, trä och puts. Kontakta oss eller läs mer om fasadtvätt och varför det är bra hör på sidan.

Läs mer om fasadtvätt

Såhär gör du för att beställa TAKtvätt

Ring 031- 105 110 eller boka online - Vi kan tak & fasadtvätt. Erfaren takrengöring, algbehandling och taktvätt av takpannor i Göteborg av just ditt tak.