Bildgalleri från Göteborg

Bilder från tidigare utförd fasadtvätt & taktvätt i Göteborg. Klicka på bilden nedan för att komma till Instagram & Facebook

TAKTVÄTT GÖTEBORG

Anlita GEMAB Fasad- & Taktvätt om du är i behov av rengöring av taket. Vi tvättar alla typer av tak och takpannor såsom plåttak, tegelpannor, betongpannor och papptak. Är du osäker om det går att tvätta ditt tak?

FASADTVÄTT GÖTEBORG

GEMAB Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av er fastighet utvändigt. Det finns många fördelar med att tvätta bort tillväxt från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Välkommen med förfrågan.

PRISFÖRFRÅGAN & RÅDGIVNING

Vi erbjuder taktvätt & fasadtvätt med hög kvalitet till bra pris. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri besiktning och kontroll av takets skick. Behöver du hjälp med målning och byggställning löser vi även det.

Våra kunder säger, HÄR kan du oxå recensera oss.

Såhär gör du för att beställa Tak & Fasadtvätt

Ring 0304 - 303 68 eller boka online - Vi kan tak & fasadtvätt. Erfaren takrengöring, algbehandling och taktvätt av takpannor i Göteborg av just ditt tak.

Såhär gör du för att beställa Fasadtvätt

Ring 031- 105 110 eller boka online - Vi kan tak & fasadtvätt. Erfaren takrengöring, algbehandling och taktvätt av takpannor i Göteborg av just ditt tak.